need a little help opening up some posts - BBQ Central

Go Back   BBQ Central > General > General Barbecue
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-18-2008, 09:16 AM   #1
Baby Back


 
Join Date: Nov 2007
Posts: 73
need a little help opening up some posts

many of you inbed YOUTUBE clips, which I enjoy watching. ON my Microsoft machine at work, no problem. but at home I have an Apple, and the only thing that shows up is the HTML code about the inbedded Youtube click, which when I click on it does nothing. Is there a setting I have to change somewhere either on the board or on my Apple? Thanks!! Pete
__________________

sluggo is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2008, 10:56 AM   #2
BBQ Central College
 
monty3777's Avatar


 
Join Date: Apr 2008
Location: Iowa, Italy - in my heart and my blood!
Posts: 407
My mac has no trouble with the imbedded vids.
__________________

__________________
Horizon 24" offset
WSM
CharBroil Commercial Gas
Brinkmann Pitmaster

If there's a new way...I'll be the first in line...but it better work this time!
monty3777 is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2008, 12:55 PM   #3
Wizard of Que
 
Tannehill Kid's Avatar


 
Join Date: Nov 2007
Location: Winnfield LA
Posts: 1,812
Sorry I can't help.
__________________
Geaux Tigers
Tannehill Kid is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2008, 01:15 PM   #4
BBQ NOOB
 
Join Date: Feb 2007
Location: ALABAMA
Posts: 7
I have to "log in" before I get the embedded clips on my Dell. If I don.t all I get is the HTML code. This is probally your prob. HTH

jc
JACK Y C is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2008, 02:47 PM   #5
BBQ Central Pro


 
Join Date: Jan 2005
Location: Calgary, Alberta
Posts: 791
kinda sounds more like a support issue for Apple or Youtube
Shawn White is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2008, 03:47 PM   #6
Official BBQ Central Mark
 
surfinsapo's Avatar


 
Join Date: Jun 2007
Posts: 5,044
The embedded videos don't embed without being logged into BBQ Central and you will only see codes as mentioned above.... Log in and come back and enjoy the Vids!!!!! Or go here and Lose your mind!!!! --->http://www.youtube.com/user/007bondjb
surfinsapo is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2008, 06:14 PM   #7
Saint O'Que
 
Helen_Paradise's Avatar


 
Join Date: Jun 2005
Location: SoCal
Posts: 1,245
Re: need a little help opening up some posts

Quote:
Originally Posted by sluggo
many of you inbed YOUTUBE clips, which I enjoy watching. ON my Microsoft machine at work, no problem. but at home I have an Apple, and the only thing that shows up is the HTML code about the inbedded Youtube click, which when I click on it does nothing. Is there a setting I have to change somewhere either on the board or on my Apple? Thanks!! Pete
Are you using Safari or Mozilla? I can't open Hotmail unless I use Mozilla, try that???? Maybe.............
__________________
30 Helens agree...to disagree.
Helen_Paradise is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2008, 07:36 PM   #8
Baby Back


 
Join Date: Nov 2007
Posts: 73
thanks

logged in & no more problems thanks!!!
__________________

sluggo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.