Larry's "The bird is on" post. - BBQ Central

Go Back   BBQ Central > General > General Barbecue
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-23-2006, 05:04 PM   #1
BBQ Centralite


 
Join Date: Jan 2006
Location: Daytona Beach, FL
Posts: 3,323
Larry's "The bird is on" post.

First of all, that is a good looking bird Larry, what kind of cooker and wood did you use?

Next, the forum will not let me respond to your post, although it will let me create a new post? Even though I'm logged in when I try to respond it keeps telling me to log in?

I tried a couple of other posts, some will let me respond, some will not. Got any ideas?

I also tried to send you an Email, it made me keep logging on again. Do not know if Email went through.


Thanks.

John
__________________

__________________
John

"De gustibus non disputandum est,"
John A. is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2006, 05:33 PM   #2
Official BBQ Central Mark
 
Larry Wolfe's Avatar


 
Join Date: Jan 2005
Location: Bealeton, Virginia
Posts: 14,969
Test

Let me know if you get this. Not sure what's going on with your access. I'll point this out to Greg to see if he can figure out what is wrong with your access.

I use Weber Smokey Mountain cookers. I predominately use hickory wood and that's what I used on the turkeys today.

Since the board won't let you e-mail me here's my address if you wanna shoot me a line sometime.

wolferub@gmail.com

Larry
__________________

__________________
Larry Wolfe
Visit the Wolfe Pit
Wolfe Rub Recipes
Larry Wolfe is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2006, 05:40 PM   #3
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Myrtle Beach
Posts: 14,162
John, this is a new version we're working on, are you hitting the
"Post Reply" button? If you are, what is happening?
__________________
The trouble with quotes on the internet is that it difficult to determine whether or not they are genuine - Abraham Lincoln
Captain Morgan is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2006, 10:24 PM   #4
Official BBQ Central Mark
 
Cliff H.'s Avatar


 
Join Date: Mar 2006
Location: Jonesboro, Arkansas
Posts: 6,143
I run into this problem myself. Usually happens when I am switching between Explorer and Fire Fox. Some times The forum does not recognize the log in somehow. Explorer always seems to work.

Hope this helps.
__________________
" Never let a day go by "
Cliff H. is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2006, 05:34 AM   #5
BBQ Centralite


 
Join Date: Jan 2006
Location: Daytona Beach, FL
Posts: 3,323
Seems to be ok now. One of those computer mysteries.
__________________
John

"De gustibus non disputandum est,"
John A. is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2006, 05:37 AM   #6
Moderator
 
Nick Prochilo's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Long Island, N.Y.
Posts: 16,367
John, your probably using too small of a hammer to smack your computer. Try a 5lb. sledge and let me know if it works.
__________________

__________________
I hope this isn't negative!
Nick Prochilo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.