MasterCook 9 - BBQ Central

Go Back   BBQ Central > Corporate Administration > General (Non-BBQ) Discussion
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-23-2009, 03:58 PM   #1
Pope O'Que


 
Join Date: Apr 2008
Location: Colorado
Posts: 2,416
MasterCook 9

Is there a way to get MasterCook 9 to work with Vista? Anyone?
__________________

__________________
One of the best things about my hobby is that my family and friends are fed well.
Member #1462
BBQ ........So easy a caveman could do it.....?

Never look your best friend in the eye while your makin' sausage.
dollarbill is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2009, 07:09 PM   #2
Saint O'Que
 
Larry D.'s Avatar


 
Join Date: Jan 2005
Location: Clemmons, NC
Posts: 1,294
If it runs in XP, then you may be able to use Vista's "compatibility mode". I have never tried it, but it is supposed to be a way to get Vista to run software written for older versions of Windows.

Here's a link to some information from Microsoft:
http://windowshelp.microsoft.com/Win...f5f101033.mspx
__________________
----------------------------------------------------------------------
"If we took the bones out, it wouldn't be crunchy, would it?"
Larry D. is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off







Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×